Tantra kursus for par sex sex

tantra kursus for par sex sex

/10/06 - Få en oplevelse sammen med din partner, som varer resten af livet. Tag på rejse i dig selv – i hinanden. På denne private workshop lærer I et unikt og smukt tantrisk kærlighedsritual. Ritualet består af 9 selvstændige øvelser. Øvelserne er alle afsluttede ritualer i sig selv og kan bruges enkeltvis eller i sammenhæng. I sammenhæng udgør øvelserne rammerne for tantrisk sex som kan vare i mange timer og stadig være nyt. /01/08 - Her finder du svar på, hvordan du sætter kærligheden i højsædet, holder din lyst levende og får sex og kærlighed til at smelte sammen. Gnisten i TANTRA II – For singler og par, der begge har gået på Tantra I (nye datoer!) 1 person på ét kursus kr. 1 person på to kurser (I+II)/ el. to personer på ét kursus (I el. II) kr. Ét par el. to personer, på kursus (I+II) kr. 1 par på kursus III (kun for par) kr. Ét par, som er på alle tre kurser (I+II+III) kr. Vil du vække sanseligheden og kærligheden i dit parforhold på ny? Vil du mærke kærligheden imellem jer stærkere og med mere dybde? Deltag på dette kursus og jeres relation vil være forandret for altid! Mærk ro i krop og hoved. Lær at give hinanden massage, mærk hinanden via hjertet og bliv forbundet på en ny og særlig måde. Ingen forudsætninger nødvendigt, kun nysgerrighed og lysten til at lære nyt. Formål med kurset: Mærk nærværet og kærligheden til hinanden, som..

Kontaktannonser dating affære

Hjem Individuelle 1 dags kursus i tantrasex for par. Med nænsomhed vil I berøre jeres partner og lære at lytte til hans eller hendes.

tantra kursus for par sex sex

Næste gang: marts på Samsø (åben). Ja, det handler om sex – tantrasex. Mange steder kan du læse om at tantra er lige med sex og lige så mange steder står der at det ikke handler om sex. Er du forvirret? Sexuel modenhed og erotisk fordybelse. Tantrasex og dette kursus handler om at få sex ud af hovedet og ned i kroppen. Det handler om fordybelse og hengivelse til dig selv, din krop og din partner. Det handler ligeledes om sexuel modenhed. Om at hvile ind i sexualiteten. Vil du vække sanseligheden og kærligheden i dit parforhold på ny? Vil du mærke kærligheden imellem jer stærkere og med mere dybde? Deltag på dette kursus og jeres relation vil være forandret for altid! Mærk ro i krop og hoved. Lær at give hinanden massage, mærk hinanden via hjertet og bliv forbundet på en ny og særlig måde. Ingen forudsætninger nødvendigt, kun nysgerrighed og lysten til at lære nyt. Formål med kurset: Mærk nærværet og kærligheden til hinanden, som. /01/08 - Her finder du svar på, hvordan du sætter kærligheden i højsædet, holder din lyst levende og får sex og kærlighed til at smelte sammen. Gnisten i TANTRA II – For singler og par, der begge har gået på Tantra I (nye datoer!) 1 person på ét kursus kr. 1 person på to kurser (I+II)/ el. to personer på ét kursus (I el. II) kr. Ét par el. to personer, på kursus (I+II) kr. 1 par på kursus III (kun for par) kr. Ét par, som er på alle tre kurser (I+II+III) kr. .

Med et kursus i erotisk tantra kan du lære, at opleve forskellige orgasmer, elske i så lang tid I ønsker, flytte energien og velværen op igennem kroppen og mere til. Jeg har ikke i hele mit liv prøvet noget så sanseligt pirrende som den massage jeg fik hos dig, sammen med min elskede. Det massage i randers fuck buddy dating muligt at modtage individuel teoretisk undervisning i både erotisk tantra 1, 2 og 3. Vi har været sammen i snart 20 år Det var dejligt at tale sammen uforstyrret om lyst og behov. Så er et 'tantra kursus for par' lige tantra kursus for par sex sex for jer. Vi værdsætter din tillid, og vi sender kun en e-mail når vi har noget at fortælle. Forløbet afsluttes med en samtale efter et par uger, hvor vi sammen evaluere forløbet og jeg giver jer mulighed for, at hjælpe jer videre i jeres fælles proces. Tantriske metoder til kommunikation om sex. Du vil lære dig selv bedre at kende i din tilstedeværelse i din egen krop og lærer din partners krop bedre at kende.Afklædte damer fisse søges

  • Et åbent sind og parathed til forandring og til at blive klogere på din partner.
  • Og jeg, for den kæmpe oplevelse jeg fik. Alle med tøj på. Det skulle vise sig, at de så fuldstændig ud som os.
  • Sex i nordjylland sex på fyn
  • Tantra kursus for par sex sex
  • 325

Swingerklub fyn sex i skive


Jeg vil lære at acceptere min krop, følelser hos min partner og lære at elske det der er. Et fantastisk indhold til en givende parweekend. Tænk at ende op med at ligge i et rum med 11 tilfældige mennesker og have sex

tantra kursus for par sex sex

Aarhus sex sex esbjerg

ESCORT SØNDERJYLLAND SEX HISTORIE 536
Tantra kursus for par sex sex 904
Tantra kursus for par sex sex 889
Tantra kursus for par sex sex 578
Mobile cam chat massage nakskov 948